flora

1. prisiminiau, kad vienas iš kaktusų salione apipultas kažkokių kenkėjų, tad susiradau, kaip jie vadinasi, ir kuo juos naikinti. o tame pačiame straipsnyje dar radau:Inspektuose esantiems kaktusams kenkia dirvinis šliužas ir sraigės. Kenkėjus galima išgaudyti į išskaptuotas bulves, išdėliotas pjūviu į apačią, po kuriomis slepiasi tamsą mėgstantys kenkėjai. Be to, sraiges galima surinkti rankomis, naktį pasišviečiant kišeniniu žibintuvėliu.” haha, jau įsivaizduoju naktinį žygį medžioti sraigių. ;)

2. baigėsi mano pupos fotografavimas, šią popietę tvarkau/karpau foto. bet koks šiandien tingėjimas, net šitai kažkaip lėtai… o dar projektavimas liko…

augalas3. pasiūlymas: gal kas norit gėlės daigelių? :) (turiu tokią gėlę savo kambary, antros kaip ir nebereikia..)
pridaiginau, o pasodint laiko neturiu, tai taip ir mirksta stiklinėj jau porą savaičių…:>  o daigeliai paaugę atrodytų taip:


Advertisements

4 Responses

  1. gaila pas mane mazai vietos bute, tai jau nebegaliu priimt nauju geliu :) o ir siaip turimos kencia nuo mano tinginiavimu:D tai va. del to man kartais sazine pagrauzia :)
    O ziuriu ta tavo visa gele pataluos kazkokiuose guli :)

  2. ai, čia tie patalai buvo skirti pupai fotografuoti, o kai baigiau, tai ten pat nutraukiau ir gėlę :) ha, beje, ten iš tiesų patalai, jei jau paklausei. :D pagalvių užvalkalai…

    o daigeliams jau suradau šeimininkę :)

  3. Dziugu girdeti, kad atsirado nauji seimininkai :) As vat irgi pradejau galvoti gal man reikia mano fikusui bendjaminui ieskoti nauju seimininku, kurie namie turi daugiau vietos, o tai jis man lb jau auga :)

    O stai tas “pyragas”:
    200 g aviziniu dribsniu sumaisyti su 100 g cukraus ir apkepinti 100 g sviesto.
    400 g obuoliu (sutarkuotu burokine tarka)

    I forma sudeti 1 sluoksni apkepintu aviziniu dribsniu. antra sluoksni sudeti obuoliu. Ant virsaus uzpildti 1 stikline pieno ir kepti 30 min.

    Bet, is tiesu, su mama ji kepam pagal save :) man pvz daug daug skaniau daryti su obuoliu tyrele (kuria mama pagamino).

  4. jau kepėm šį savaitgalį pyragą, bet ne tavąjį – tokį truputį prabangesnį (su persikais, šokoladu ir migdolais). ;) nuskaičiau iš kalendoriaus lapelio. skanus kol šiltas.. tai reikia sudoroti iškart visą. :) kada vėliau įdėsiu receptą..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: