skrebučiai karalienėms

Taaaip šilta.. sėdžiu namie, susitvarkiau kambarį, išsilyginau rūbus, daugiau ką nuveikt nėr jėgų, tai naršau po internetą.Tokie skrebučiai primena vaikystę. Kažkodėl dabar jų nebedarom pusryčiams… Aišku, ten buvo visai neprabangu – batonas, išmirkytas pieno ir kiaušinio plakinyje, apkeptas keptuvėje ir valgomas su medumi, užsigeriamas pienu. Bet vieni iš skaniausių pusryčių pasaulyje.:)

Šitie gi pagaminti iš kažkokios geros duonos (kokios storos riekės! čia nebe pusryčiai, o visi pietūs), išmirkyti krem freš (crème fraiche), su pienu, kiaušiniais ir trupučiu brendžio (?), ir pripildyti maskarpone bei marmeladu. Karališka, ką bepridursi…

Šio karališko maistblogio adresas: http://sunday-suppers.com/
Gamint iš jo vargu ar apsimoka (pinigėlių prasme), bet nuotraukomis (kaip meno kūriniais) pasigrožėti verta. Tad dedu į reader’į ateičiai.

Advertisements

3 Responses

  1. creme fraiche yra tiesiog lietuviska grietine, ne itin prabangu :)
    as tai po siai dienai vartoju skrebucius is tosterio :)

  2. eik tu? rimtai? o aš visada galvojau, kad nežinia kas. :) čia dėl to, kad kažkur radau kaip pasidaryti to creme fraiche namie, nes “Commercial creme fraiche is quite expensive, so the homemade version is a life saver.”
    šiaip, kaip pasiskaičiau, tai beveik tas pats, bet tipo šitas mažiau “sour” negu “sour cream”.

  3. jei “sour cream” nelygu “creme fraiche”, tai dar nedaro prielaidos manyti, kad “creme fraiche” negali buti lygu “grietinei”.:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: